Reseptit

Pyttipannu

Pyttipannu eli spydäri on mainio arkiruoka.
  • 30 min
  • 4 annosta

Ainekset

800 g
perunoita
800 g
makkaraa
2
sipulia
voita paistamiseen
suolaa
valko- tai mustapippuria
persiljasilppua
4
kananmunaa

Valmistusohjeet

  1. Kuutioi perunat ja makkarat. Hienonna sipuli. Paista ainekset erikseen.

    Paista perunakuutioita runsaassa voissa, kunnes ne ovat kypsiä.

    Voit valmistaa pyttipannun myös kypsistä perunoista, mutta voissa kypsäksi paistetuista perunoista tulee maukkaampia.
  2. Paista makkarapalat voissa rapeiksi. Siirrä sivuun odottamaan.

    Kuullota sipulia ja lisää pannulle paistetut perunat ja makkarat. Mausta suolalla, pippurilla ja persiljalla.

    Paista jokaisen annoksen päälle yksi kananmuna.

Kommentit

    Näytä lisää