Jauheliha-cannelonit

Valmiit cannelonikuoret ovat käteviä. Voit kääriä myös tuorepastasta cannelonirullan.
  • 1 t
  • 4 annosta
  • 672 kcal / annos

Ainekset

1
sipuli
400 g
naudan jauhelihaa
2 rkl
öljyä
2 tl
oreganoa
1 rkl
tomaattipyreetä
suolaa ja pippuria
200 g
ranskakermaa
1 dl
lihalientä
8-12 kpl
canneloniputkia (Myllyn Paras) tai tuorepastalevyjä
Lisäksi:
400 g
tomaattikastiketta ja juustoraastetta

Valmistusohjeet

  1. Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli. Lisää mausteet,
    kerma ja liemi. Hauduta 15 minuuttia. Kuumenna uuni 200
    asteeseen.
  2. Pursota jokaiseen cannelloni-putkeen jauhelihaseosta
    ja asettele ne uunivuokaan. Voit myös laittaa täytettä pienellä lusikalla.
  3. Kaada päälle kastike ja ripottele juustoraastetta. Nosta uuniin. Tiputa lämpötila 180 asteeseen ja paista noin 30 minuuttia.

Kommentit

    Näytä lisää