Hapankaali-makkarakeitto

Punajuuri värjää hapankaali-makkarakeiton kauniin punaiseksi.
  • 30 min
  • 4 annosta
  • 274 kcal / annos

Ainekset

3
sipulia
1
valkosipulinkynsi
2
porkkanaa
1
iso punajuuri
4
perunaa
2 rkl
öljyä
1 tl
rosmariinia
1 tl
timjamia
12 dl
kasvislientä
suolaa
valkopippuria
250 g
makkarapaloja (peruslenkkimakkaraa tai bratwurstia)
1 rkl
öljyä
300 g
hapankaalia

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipulit ja kuutioi porkkana, punajuuri ja peruna.
    Kuullota niitä hetki kattilassa öljyssä. Lisää yrtit ja kasvisliemi.
    Anna kiehua, kunnes juurekset ovat kypsiä. Mausta suolalla ja
    valkopippurilla.

  2. Kuutioi makkarat ja ruskista ne pannulla. Lisää makkarat ja hapankaali keittoon. Kuumenna.

Kommentit

    Näytä lisää

    Luetuimmat Reseptit