Venäläinen riistakäristys

Venäläinen riistakäristys saa makua suolakurkuista.

Määrä4 annosta
Valmistusaika1 t 15 min
Energia580 kcal / annos

Ainekset

  • 2 pkt

    à 240 g pakettia nopeaa riistakäristystä esim. Pirkka

  • 2

    sipulia

  • 4

    valkosipulinkynttä

  • 2 rkl

    voita

  • mustapippuria

  • ripaus cayennenpippuria

  • 3 rkl

    vehnäjauhoja

  • 5 dl

    lihalientä

  • 2

    venäläistä suolakurkkua

  • 100 g

    sinihomejuustoa

  • 120 g

    smetanaa

  • Tarjoille perunamuusia

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa veitsellä hieman sulanut riistakäristysliha suikaleiksi. Paista kasarissa, kunnes se alkaa sulaa. Lisää hienonnetut sipulit sekä voi. Ruskista ja mausta mustapippurilla ja cayennenpippurilla. Ripottele päälle vehnäjauhot ja ruskista hetki. Lisää lihaliemi ja kuutioidut suolakurkut. Laita kansi päälle ja anna hautua noin 45 minuuttia. Lisää joukkoon murustettu juusto ja sekoita. Tarjoile smetanan ja perunamuusin kanssa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit