Venäläinen riistakäristys

Venäläinen riistakäristys saa makua suolakurkuista.
  • 1 t 15 min
  • 4 annosta
  • 580 kcal / annos

Ainekset

2 pkt
à 240 g pakettia nopeaa riistakäristystä esim. Pirkka
2
sipulia
4
valkosipulinkynttä
2 rkl
voita
mustapippuria
ripaus cayennenpippuria
3 rkl
vehnäjauhoja
5 dl
lihalientä
2
venäläistä suolakurkkua
100 g
sinihomejuustoa
120 g
smetanaa
Tarjoille perunamuusia

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa veitsellä hieman sulanut riistakäristysliha suikaleiksi. Paista kasarissa, kunnes se alkaa sulaa. Lisää hienonnetut sipulit sekä voi. Ruskista ja mausta mustapippurilla ja cayennenpippurilla.

    Ripottele päälle vehnäjauhot ja ruskista hetki.

    Lisää lihaliemi ja kuutioidut suolakurkut. Laita kansi päälle ja anna hautua noin 45 minuuttia.

    Lisää joukkoon murustettu juusto ja sekoita. Tarjoile smetanan ja perunamuusin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää