Makkaroita ja juureksia / vähän paremmat makkaraperunat - Reseptit - Ilta-Sanomat

Makkaroita ja juureksia / vähän paremmat makkaraperunat

Makkara-juurekset ovat monipuolisempi versio perinteisestä perunasta tehdystä pyttipannusta.

23.4.2013 11:09
Määrä4 annosta
Valmistusaika55 min
Energia481 kcal / annos

Ainekset

  • 6-8

    pientä perunaa

  • 200 g

    palsternakkaa

  • 200 g

    lanttua

  • 2

    punasipulia

  • 3

    valkosipulinkynttä

  • 1 tl

    kuivattua timjamia

  • ½ tl

    chilijauhetta

  • 1 tl

    savupaprikajauhetta

  • suolaa

  • 5 rkl

    oliiviöljyä

  • 400 g

    laadukasta makkaraa tai nakkeja esim. Pirkka salsicciaa

  • Lisäksi

  • 4

    paistettua kananmunaa

  • laadukasta sinappia

  • chiliketsuppia

Valmistusohjeet

  1. Pese ja kuori perunat ja juurekset. Leikkaa lohkoiksi. Lado kasvikset uunivuokaan. Ripottele päälle mausteet ja öljyä. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia. Sekoita välillä, että juurekset kypsyvät tasaisesti. Kypsennysaika riippuu juurespalojen koosta. Jatka paistamista tarvittaessa.

  2. Paloittele sillä aikaa makkarat ja lisää vuokaan kasvisten päälle. Jatka kypsennystä vielä noin 10 minuuttia tai kunnes makkarat ovat ruskistuneet. Paista munat ja tarjoile annosten kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit