Makkaroita ja juureksia / vähän paremmat makkaraperunat

Makkara-juurekset ovat monipuolisempi versio perinteisestä perunasta tehdystä pyttipannusta.
  • 55 min
  • 4 annosta
  • 481 kcal / annos

Ainekset

6-8
pientä perunaa
200 g
palsternakkaa
200 g
lanttua
2
punasipulia
3
valkosipulinkynttä
1 tl
kuivattua timjamia
½ tl
chilijauhetta
1 tl
savupaprikajauhetta
suolaa
5 rkl
oliiviöljyä
400 g
laadukasta makkaraa tai nakkeja esim. Pirkka salsicciaa
Lisäksi
4
paistettua kananmunaa
laadukasta sinappia
chiliketsuppia

Valmistusohjeet

  1. Pese ja kuori perunat ja juurekset. Leikkaa lohkoiksi. Lado
    kasvikset uunivuokaan. Ripottele päälle mausteet ja öljyä. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia. Sekoita välillä, että juurekset kypsyvät tasaisesti.

    Kypsennysaika riippuu juurespalojen koosta. Jatka paistamista tarvittaessa.
  2. Paloittele sillä aikaa makkarat ja lisää vuokaan kasvisten päälle.

    Jatka kypsennystä vielä noin 10 minuuttia tai kunnes makkarat ovat ruskistuneet.

    Paista munat ja tarjoile annosten kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää