Amerikkalainen juustokakku eli New York cheese cake

Amerikkalainen juustokakku tarjoillaan marjamelban tai marjojen kera.

8.5.2013 9:06
Määrä12 annosta
Valmistusaika1 t 30 min + jäähdytys yön yli
Energia378 kcal / annos

Ainekset

  • <b>Pohja:</b>

  • 200 g

    Digestive-keksejä

  • 100 g

    voita

  • ½ tl

    kanelia

  • <b>Täyte:</b>

  • 600 g

    maustamatonta tuorejuustoa esim. Philadelphia

  • 150 g

    ranskankermaa

  • 2 dl

    sokeria

  • 2 rkl

    vehnäjauhoa

  • 4

    kananmunaa

  • 2 tl

    vaniljasokeria

  • 1

    sitruunan raastettu kuori

  • <b>Tarjolle:</b>

  • marjamelbaa tai marjoja

Valmistusohjeet

  1. Sulata pohjaan tuleva voi. Murskaa keksit hienoksi rouheeksi ja sekoita joukkoon sulatettu voi ja kaneli.

  2. Vuoraa irtopohjaisen kakkuvuoan (Ø 24 cm) pohja leivinpaperilla. Taputtele keksit pohjalle tiiviisti. Kuumenna uuni 165 asteeseen.

  3. Ota kaikki raaka-aineet ajoissa huoneenlämpöön. Käytä tasalämpöisiä aineita. Sekoita tuorejuusto ja ranskankerma. Lisää joukkoon muut täytteen aineet keskenään kevyesti sekoittaen. Kaada seos pohjan päälle ja tasoita pinta. Nosta uuniin tunniksi.

  4. Sammuta uuni, mutta jätä kakku uuniin. Anna sen jäähtyä siellä ensin muutaman tunnin ajan. Siirrä se sen jälkeen jääkaappiin viilenemään. Parasta kakku on seuraavana päivänä, jääkaappikylmänä. Tarjoile kakku marjamelban tai marjojen kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit