Bolognesekastike pastalle

Tässä bolognesekastikkeessa on mukana runsaasti juureksia makua antamassa.
  • 1 t 30 min
  • 4
  • 603 kcal / annos

Ainekset

100 g
porsaankylkeä
400 g
naudan jauhelihaa
2
isoa sipulia
4
valkosipulinkynttä
1
porkkana
150 g
juuriselleriä
100 g
palsternakkaa
2-3 rkl
oliiviöljyä
70 g
tomaattipyreetä
500 g
paseerattua tomaattikastiketta
2 dl
punaviiniä
2 tl
kuivattua basilikaa
2 tl
kuivattua oreganoa
1 tl
paprikajauhetta
mustapippuria
suolaa
Tarjolle:
spagettia

Valmistusohjeet

  1. Kuutioi possunkylki. Ruskista sitä hetki kasarissa. Lisää jauheliha ja jatka ruskistusta. Siirrä ruskistuneet lihat sivuun odottamaan.

  2. Lisää kasariin oliiviöljyä ja lisää kuutioidut vihannekset. Kuullota hetken aikaa. Lisää tomaattipyree, tomaattimurska, viini, mausteet ja ruskistetut lihat.

  3. Sekoita ja anna hautua noin tunti. Lisää tarvittaessa vähän
    lihalientä. Anna kastikkeen hautua pidempi aika jos sinulla on aikaa. Sen maku vain paranee mitä pidempään sitä hauduttelee.

    Keitä spagetti ja tarjoile se kastikkeen kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää