Kasvisversio Nizzan salaatista - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kasvisversio Nizzan salaatista

Nizzan salaatti on ruokaisa salaatti. Tässä versiossa ei ole lainkaan tonnikalaa ja perunat ovat paahdettu uunissa maistuviksi.

23.5.2013 12:09
Määrä4
Valmistusaika45 min
Energia214 kcal / annos

Ainekset

  • 300 g

    keskikokoisia varhaisperunoita

  • 1 rkl

    oliiviöljyä

  • 1

    valkosipulinkynsi

  • suolaa, pippuria

  • Salaatti:

  • 2

    ruukkua salaattia

  • 200 g

    taitepapuja ryöpättynä

  • 200 g

    kypsiä kikherneitä

  • 250 g

    kirsikkatomaatteja

  • 2

    kovaksi keitettyä kananmunaa

  • 2 rkl

    kapriksia

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Murskaa valkosipulinkynsi ja sekoita se oliiviöljyn kanssa perunoihin. Mausta suolalla ja pippurilla. Nosta perunat paahtumaan uuniin noin 25 minuutiksi. Perunoiden kypsymisaika riippuu niiden koosta. Asettele kaikki salaatin ainekset tarjoiluastialle ja nosta kypsät perunat viereen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit