Ainekset
1
munakoiso
1
kesäkurpitsa
nippu
erilaisia yrttejä
1
sitruunan kuori raastettuna
1/2
sitruunan menu
2 rkl
oliiviöljyä
1-2 tl
hienoa merisuolaa
200 g
fetajuustoa
3 rkl
paahdettuja pinjansiemeniä
LISÄKSI
grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä
1 plo
Antares Chardonnay -valkoviiniä
Valmistusohjeet
Leikkaa munakoiso ja kesäkurpitsa ½ cm:n paksuisikisi siivuiksi. Grillaa niitä kovalla lämmöllä kunnes niihin muodostuu grilliraidat ja siivut pehmenevät. Nosta lämpimät siivut sekoituskulhoon.
Sekoita hienonnetut yrtit, sitruunan raastettu kuori, sitruunamehu, oliiviöljy ja suola keskenään.
Sekoita kastike vielä lämpimien vihannesten joukkoon ja anna marinoitua noin tunti huoneenlämmössä. Sekoittele välillä.
Murusta fetajuusto ja paahda pinjansiemenet. Asettele marinoituneet vihannekset tarjolle ja ripottele päälle fetaa ja pinjansiemeniä.
Tarjoile lisänä grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä ja lasillinen Antares chardonnay valkoviiniä. Tämä resepti on toteutettu yhdessä Antares Chardonnay -valkoviinin kanssa.