Täytetyt munakoisot - Reseptit - Ilta-Sanomat

Täytetyt munakoisot

Täytetyt munakoisot on täytetty jauhelihalla ja bulgurvehnällä.

5.6.2013 13:01
Määrä4 annosta
Valmistusaika1 t 5 min
Energia397 kcal / annos

Ainekset

  • 2

    munakoisoa

  • <b>Täyte:</b>

  • munakoisojen sisus

  • 1

    punasipuli

  • 2 rkl

    öljyä

  • 300 g

    jauhelihaa

  • 2 tl

    yrttimausteseosta

  • 2 rkl

    jauheeksi hienonnettuja kuivattuja sieniä

  • 100 g

    fetajuustoa

  • 2 dl

    keitettyä bulguria

Valmistusohjeet

  1. Halkaise munakoisot pituussuunnassa kahtia. Kaavi munakoison sisus pois niin, että munakoison kuoresta jää ikään kuin kuppi ja reunoille jää sen verran sisusta, ettei kuori rikkoudu. Pilko sisus ja nosta se siivilään. Ripottele päälle runsaasti suolaa ja anna vaikuttaa noin 30 minuuttia. Huuhtele hyvin ja siivilöi ylimääräinen vesi pois.

  2. Hienonna sipuli ja kuullota se pehmeäksi. Lisää pannulle jauheliha ja ruskista se. Lisää yrttimausteseos ja sienijauhe. Murusta feta ja keitä bulgur.

  3. Yhdistä kaikki aineet ja lusikoi täytettä munakoison kuoreen. Paista 200 asteisessa uunissa noin 35 minuuttia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit