Täytetyt munakoisot

Täytetyt munakoisot on täytetty jauhelihalla ja bulgurvehnällä.
  • 1 t 5 min
  • 4 annosta
  • 397 kcal / annos

Ainekset

2
munakoisoa
Täyte:
munakoisojen sisus
1
punasipuli
2 rkl
öljyä
300 g
jauhelihaa
2 tl
yrttimausteseosta
2 rkl
jauheeksi hienonnettuja kuivattuja sieniä
100 g
fetajuustoa
2 dl
keitettyä bulguria

Valmistusohjeet

  1. Halkaise munakoisot pituussuunnassa kahtia. Kaavi munakoison sisus pois niin, että munakoison kuoresta jää ikään kuin kuppi ja reunoille jää sen verran sisusta, ettei kuori rikkoudu. Pilko sisus ja nosta se siivilään.

    Ripottele päälle runsaasti suolaa ja anna vaikuttaa noin 30 minuuttia. Huuhtele hyvin ja siivilöi ylimääräinen vesi pois.

  2. Hienonna sipuli ja kuullota se pehmeäksi. Lisää pannulle jauheliha ja ruskista se. Lisää yrttimausteseos ja sienijauhe.

    Murusta feta ja keitä bulgur.

  3. Yhdistä kaikki aineet ja lusikoi täytettä munakoison kuoreen. Paista 200 asteisessa uunissa noin 35 minuuttia.

Kommentit

    Näytä lisää