Kermainen pekonipasta

Kermainen pekonipasta on tuhti pastaruoka. Silloin tällöin valmistettuna se maistuu arkisena nopeana ruokana.
  • 20 min
  • 4 annosta
  • 720 kcal / annos

Ainekset

400 g
spagettia
1
sipuli
½
purjo
1 rkl
öljyä
150 g
pekonia
mustapippuria
2 dl
kermaa
4
keltuaista
2 dl
juustoraastetta esim. parmesaania

Valmistusohjeet

  1. Keitä spagetti. Valmista kastike pastan kypsyessä.

    Hienonna sipuli ja purjo. Kuullota niitä kasarissa, kunnes ne pehmenevät. Siirrä sivuun. Suikaloi pekoni ja paista ruskeaksi.
  2. Lisää pannulle paistettu sipuli ja purjo, mausta pippurilla. Lisää halutessasi suolaa.
  3. Lisää kerma ja kiehauta. Vatkaa keltuaisista rakenne rikki ja kaada kastikkeen joukkoon. Sekoita ja tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää