Makkarakastike

Tujakalla sinapilla maustettu makkarakastike maistuu perunamuusin kanssa.
  • 40 min
  • 4 annosta
  • 538 kcal / annos

Ainekset

500 g
makkaraa
2 rkl
voita
1
sipuli
1 rkl
voita
3 rkl
vehnäjauhoja
1 rkl
tujua sinappia jossa siemenet mukana
4 dl
vettä
5
maustepippuria
2
laakerinlehteä
suolaa
1 dl
kermaa
Tarjolle:
perunamuusia tai keitettyjä perunoita

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja pilko makkara. Ruskista makkarat voissa ja siirrä
    sivuun odottamaan.

    Hienonna sipuli ja kuullota sitä voissa pannulla hetki. Lisää jauhot ja sekoittele, kunnes jauhot ovat vaalean ruskeita.

    Lisää pannulle sinappi, vesi ja mausteet.

  2. Hauduta kastiketta ainakin vartin ajan. Tarkista kastikkeen
    maku ja lisää suolaa tarpeen mukaan. Lisää kerma ja ruskistetut makkarat. Kuumenna ja tarjoile perunamuusin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää