Kurkku-sinappirelissi - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kurkku-sinappirelissi

Kurkkusalaatti sopii grillilihan ja makkaran lisukkeeksi.

20.6.2013 9:04
Määrä20
Valmistusaika15 min + 1 vrk jääkaapissa
Energia36 kcal / annos

Ainekset

  • 1 dl

    vettä

  • 2 dl

    etikkaa (esim. valkoviinietikkaa)

  • 1 rkl

    karkeaa merisuolaa

  • 1 ½ dl

    sokeria

  • 1 rkl

    sinapinsiemeniä

  • 1 kg

    avomaankurkkuja

  • 5

    valkosipulinkynttä

  • 2

    sipulia

Valmistusohjeet

  1. Mittaa vesi, etikka, suola, sokeri ja sinapinsiemenet kattilaan. Anna kiehua kunnes suola ja sokeri ovat sulaneet.

  2. Raasta kurkku ja hienonna sipulit. Lisää kurkkuraaste ja sipulit liemeen. Purkita puhtaisiin purkkeihin ja säilytä pimeässä ja viileässä.

  3. Relissin voi tarjoilla seuraavana päivänä. Se säilyy useita kuukausia kylmässä, jos ne on purkitettu puhtaisiin purkkeihin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit