Kurkku-sinappirelissi

Kurkkusalaatti sopii grillilihan ja makkaran lisukkeeksi.
  • 15 min + 1 vrk jääkaapissa
  • 20
  • 36 kcal / annos

Ainekset

1 dl
vettä
2 dl
etikkaa (esim. valkoviinietikkaa)
1 rkl
karkeaa merisuolaa
1 ½ dl
sokeria
1 rkl
sinapinsiemeniä
1 kg
avomaankurkkuja
5
valkosipulinkynttä
2
sipulia

Valmistusohjeet

  1. Mittaa vesi, etikka, suola, sokeri ja sinapinsiemenet
    kattilaan. Anna kiehua kunnes suola ja sokeri ovat sulaneet.

  2. Raasta kurkku ja hienonna sipulit. Lisää kurkkuraaste ja
    sipulit liemeen. Purkita puhtaisiin purkkeihin ja säilytä
    pimeässä ja viileässä.

  3. Relissin voi tarjoilla seuraavana päivänä. Se säilyy useita
    kuukausia kylmässä, jos ne on purkitettu puhtaisiin purkkeihin.

Kommentit

    Näytä lisää