Katkarapu-pinaattipiirakka - Reseptit - Ilta-Sanomat

Katkarapu-pinaattipiirakka

Tarjoa vieraille mehevää katkarapu-pinaattipiirakkaa.

2.7.2013 13:44
Määrä8 annosta
ValmistusaikaValmistusaika: 45 min + jäähdytys
EnergiaKalorit: 314 kcal / annos

Ainekset

  • 1 pkt

    valmis piirakkataikina

  • 150 g

    pinaattia

  • 150 g

    katkarapuja

  • 2 dl

    kermaa

  • 3 kpl

    munaa

  • 1

    sitruunan kuori raastettuna

  • suolaa

  • mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 180 asteeseen alalämmölle. Painele pohja piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Sulata pinaatti ja purista siitä ylimääräinen neste pois. Sekoita täytteen aineet ja kaada pohjan päälle.

  2. Paista ensin 15 minuuttia alalämmöllä ja siirrä lämpö tasaiseksi. Jatka paistamista vielä 20-25 minuuttia. Jäähdytä ja tarjoile haaleana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit