Katkarapulasagne

Katkarapulasagne on herkullista kotiruokaa, joka valmistuu helposti.
  • 75 min
  • 6 annosta
  • 340 kcal / annos

Ainekset




1
punasipuli
2 rkl
voita
400 g
kuorittuja katkarapuja
3 rkl
hienonnettua tilliä
1
sitruunan raastettu kuori ja puristettu mehu
suolaa, musta- tai valkopippuria
n. 12
lasagnelevyä
Valkokastike:
3 rkl
voita
4 rkl
vehnäjauhoja
6 dl
maitoa
suolaa, musta- tai valkopippuria
200 g
yrttituorejuustoa




Valmistusohjeet

  1. Sulata voi ja sekoita joukkoon vehnäjauhot. Sekoittele, mutta jauhot eivät saa saada väriä. Lisää maito ja sekoita, kunnes kastike paksuuntuu. Mausta. Lisää yrttituorejuusto. Hauduta välillä sekoitellen 5 minuuttia.
  2. Kuullota hienonnettua sipulia voissa hetki. Lisää sulatetut ja huuhdellut katkaravut, tilli ja sitruunan kuori ja mehu. Mausta.

  3. Voitele uuninkestävä vuoka voilla ja kaada pohjalle kastiketta.
    Pane päälle kerroksittain lasagnelevyjä, katkarapupaistosta ja valkokastiketta, viimeinen kerros kastiketta.

    Kypsennä 180 asteessa 25-35 minuuttia.

Kommentit

    Näytä lisää