Soijarouheesta chili sin carne

Tulinen chili sin carne valmistuu soijarouheesta.
  • 1 t 20 min
  • 435 kcal / annos

Ainekset

400 g
säilyke kidneypapuja
2
sipulia
4-6
valkosipulinkynttä
1
porkkana
2-3
punaista chiliä
2 tl
paprikajauhetta
1 tl
juustokuminaa
1 tl
korianterin siemeniä
1 tl
maustepippuria
1 tl
kanelia
1 tl
sokeria
4 rkl
öljyä
2 dl
soijarouhetta
2 rkl
tomaattipyreetä
400 g
tomaattimurskaa
2-3 dl
kasvislientä
1 tl
hienoa merisuolaa
loraus viinietikkaa

Valmistusohjeet

  1. Huuhtele pavut.

    Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Kuutioi porkkana. Hienonna chilit.

    Hienonna huhmareessa kuivat mausteet.

    Kuumenna öljyä kasarissa. Lisää soijarouhe, sipulit, valkosipulinkynnet, porkkana, chilit ja tomaattipyree.
  2. Kuullota 3-4 minuuttia. Lisää mausteet ja jatka kuullotusta matalalla lämmöllä. Lisää tomaattimurska, kasvisliemi, huuhdotut pavut, suola ja viinietikka. Hauduta hiljalleen poristen tunti. Lisää tarvittaessa nestettä.

    Tarjoile riisin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää