Vihreä sosekeitto

Kesäkurpitsasta ja hernerouheesta valmistuu kevyt sosekeitto.
  • 35 min
  • 250 kcal / annos

Ainekset

1
kesäkurpitsa
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
12 dl
kasvislientä
1 dl
kuorittua hernerouhetta (Milletti)
100 g
maustamatonta tuorejuustoa
suolaa ja pippuria
yrttejä

Valmistusohjeet

  1. Pilko kesäkurpitsa ja sipulit. Laita ne pinnoitettuun kattilaan yhdessä kasvisliemen ja hernerouheen kanssa ja keittele miedolla lämmöllä noin 25 min. Hernerouhe jämähtää nopeasti kattilan pohjaan, jos keität liian kovalla lämmöllä. Sekoittele välillä.
  2. Lisää tuorejuusto, mausteet ja yrtit. Soseuta sauvasekoittimella soseeksi.

Kommentit

    Näytä lisää