Vihreä sosekeitto - Reseptit - Ilta-Sanomat

Vihreä sosekeitto

Kesäkurpitsasta ja hernerouheesta valmistuu kevyt sosekeitto.

16.7.2013 19:54
Valmistusaika35 min
Energia250 kcal / annos

Ainekset

  • 1

    kesäkurpitsa

  • 1

    sipuli

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 12 dl

    kasvislientä

  • 1 dl

    kuorittua hernerouhetta (Milletti)

  • 100 g

    maustamatonta tuorejuustoa

  • suolaa ja pippuria

  • yrttejä

Valmistusohjeet

  1. Pilko kesäkurpitsa ja sipulit. Laita ne pinnoitettuun kattilaan yhdessä kasvisliemen ja hernerouheen kanssa ja keittele miedolla lämmöllä noin 25 min. Hernerouhe jämähtää nopeasti kattilan pohjaan, jos keität liian kovalla lämmöllä. Sekoittele välillä.

  2. Lisää tuorejuusto, mausteet ja yrtit. Soseuta sauvasekoittimella soseeksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit