Kanahampurilainen chimichurrikastikkeella

Burgerit ovat sellaista grilliruokaa, jotka maistuvat varmasti jokaiselle grillijuhlien vieraalle. Tässä reseptissä hampurilaispihvi syntyy kanasta.
  • 4 hlö

Ainekset

4
hampurilaissämpylää
Hampurilaispihvi
4 kpl
broilerin maustamattomia minuuttipihvejä
suolaa
2 tl
sitruunankuorta
öljyä
LISÄKSI
4 siivua
juustoa
rapeaa salaattia
tomaattia
1
punasipuli
CHIMICHURRIKASTIKE
2 dl
silpottua lehtipersiljaa
1 dl
oliiviöljyä
1/2 dl
punaviinietikkaa
1/2 dl
silputtua korianteria
2
valkosipulikynttä
hyppysellinen savupaprikajauhetta
1/2 tl
jauhettua juustokuminaa
1/2 tl
suolaa
1 tl
sokeria
ripaus
vastarouhittua mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Mittaa kaikki kastikkeen ainekset tehosekoittimeen. Soseuta tasaiseksi. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa joko suolaa, etikkaa tai öljyä. Tarjoile grillatun broilerinfileen kanssa hampurilaisen välissä.
  2. Esivalmistele burgerin raaka-aineet. Revi salaatti, siivuta tomaatti ja punasipuli sekä halkaise sämpylät.
  3. Hiero broilerin päälle suolaa ja sitruunankuorta. Grillaa nopeasti molemmilta puolilta kypsiksi.
  4. Grillaa myös sämpylät. Kokoa hampurilainen. Levitä pohjalle chimichurrikastiketta ja sitten muut ainekset.
  5. Lisää lopuksi vielä kastiketta maun mukaan ja tarjoile lisänä lasillinen Antaris Chardonnay -valkoviiniä.

    Tämä resepti kuuluu Grillikesä-kokonaisuuteen ja se on toteutettu yhdessä Antares Chardonnay -valkoviinin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää