Kanahampurilainen chimichurrikastikkeella

Burgerit ovat sellaista grilliruokaa, jotka maistuvat varmasti jokaiselle grillijuhlien vieraalle. Tässä reseptissä hampurilaispihvi syntyy kanasta.

18.7.2013 15:16
Määrä4 hlö

Ainekset

  • 4

    hampurilaissämpylää

  • <b> Hampurilaispihvi</b>

  • 4 kpl

    broilerin maustamattomia minuuttipihvejä

  • suolaa

  • 2 tl

    sitruunankuorta

  • öljyä

  • LISÄKSI

  • 4 siivua

    juustoa

  • rapeaa salaattia

  • tomaattia

  • 1

    punasipuli

  • CHIMICHURRIKASTIKE

  • 2 dl

    silpottua lehtipersiljaa

  • 1 dl

    oliiviöljyä

  • 1/2 dl

    punaviinietikkaa

  • 1/2 dl

    silputtua korianteria

  • 2

    valkosipulikynttä

  • hyppysellinen savupaprikajauhetta

  • 1/2 tl

    jauhettua juustokuminaa

  • 1/2 tl

    suolaa

  • 1 tl

    sokeria

  • ripaus

    vastarouhittua mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Mittaa kaikki kastikkeen ainekset tehosekoittimeen. Soseuta tasaiseksi. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa joko suolaa, etikkaa tai öljyä. Tarjoile grillatun broilerinfileen kanssa hampurilaisen välissä.

  2. Esivalmistele burgerin raaka-aineet. Revi salaatti, siivuta tomaatti ja punasipuli sekä halkaise sämpylät.

  3. Hiero broilerin päälle suolaa ja sitruunankuorta. Grillaa nopeasti molemmilta puolilta kypsiksi.

  4. Grillaa myös sämpylät. Kokoa hampurilainen. Levitä pohjalle chimichurrikastiketta ja sitten muut ainekset.

  5. Lisää lopuksi vielä kastiketta maun mukaan ja tarjoile lisänä lasillinen Antaris Chardonnay -valkoviiniä. Tämä resepti kuuluu Grillikesä-kokonaisuuteen ja se on toteutettu yhdessä Antares Chardonnay -valkoviinin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit