Reseptit
Fenkoli-kesäkurpitsasalaatti

Fenkoli-kesäkurpitsasalaatti
Fenkoli-kesäkurpitsasalaatti sopii savukalan lisukkeeksi.
- 15 min
- 334 kcal / annos
Ainekset
- 1
- sipuli
- 1
- iso fenkoli
- 1
- kesäkurpitsa
- 1
- nippu retiisejä
- 1
- sitruunan raastettu kuori ja mehu
- ripaus sokeria
- 2 rkl
- oliiviöljyä
- mustapippuria
- Tarjolle:
- savukalaa
Valmistusohjeet
- Leikkaa sipuli, fenkoli, kesäkurpitsa ja retiisit todella ohuiksi siivuiksi esimerkiksi mandoliinin avulla.
- Sekoita joukkoon sitruunan raastettua kuorta, puristettu mehu, sokeri, öljy ja pippuri.
Anna maustua hetken aikaa ja tarjoile savukalan kanssa.
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää