Marokkolaisittain maustetut broilerinkoivet - Reseptit - Ilta-Sanomat

Marokkolaisittain maustetut broilerinkoivet

Broilerinkoivista tulee maukkaita grillissä!

29.7.2013 21:45
Valmistusaika45 min + maustuminen
Energia420 kcal / annos

Ainekset

  • 4

    broilerinkoipea

  • 2 dl

    turkkilaista jogurttia

  • 1 rkl

    harissatahnaa

  • 1 tl

    kuivattua minttua

  • 1 tl

    juustokuminaa

  • 1 tl

    jauhettuja korianterinsiemeniä

  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa koipien nahkapuolelle noin puolen sentin syvyisiä viiltoja. Sekoita jogurttiin harissa, minttu, juustokumina ja korianteri. Mausta suolalla ja pippurilla.

  2. Pane koivet muovipussiin ja kaada päälle marinadi. Anna maustua jääkaapissa vähintään 4 tuntia, mielellään seuraavaan päivään.

  3. Ota koivet marinadista ja pyyhi puhtaiksi talouspaperilla. Sivele koivet öljyllä ja grillaa hyvällä hiilloksella noin puoli tuntia. Tarjoile lisänä bulgur- tai couscoussalaattia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit