Harissalla maustetut kasvispihvit - Reseptit - Ilta-Sanomat

Harissalla maustetut kasvispihvit

Mausta kasvispihvit harissalla. Nämä pihvit sopivat vaikka hampurilaisen väliin.

6.8.2013 10:19
Määrä4 annosta
Valmistusaika1 t 30 min
Energia420 kcal / annos

Ainekset

  • 2 dl

    kuorittua hernerouhetta (Milletti)

  • 3 dl

    kiehuvaa kasvislientä

  • 1

    kesäsipuli varsineen

  • 1

    iso porkkana raastettuna

  • ½ dl

    korppujauhoa

  • 1 dl

    turkkilaista jogurttia

  • 2 tl

    harissaa (tai chilitahnaa)

  • chilistä ja useita erilaisista mausteista tehty valmis maustetahna.

  • Harissaa löytyy kaupasta pienessä lasipurkissa.

  • 1

    kananmuna

  • suolaa ja mustapippuria

  • paistamiseen öljyä

  • Lisäksi:

  • sämpylöitä, salaattia, tomaattia ja jalapenoja

Valmistusohjeet

  1. Kaada kiehuva kasvisliemi hernerouheen päälle. Anna turvota noin tunti. Sekoita joukkoon muut aineet ja anna seistä huoneenlämmössä vartti.

  2. Muotoile pihvejä ja paista niitä pienellä lettupannulla molemmilta puolilta muutamien minuuttien ajan. Tarjoile pihvit sämpylän välissä tai sellaisenaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit