Harissalla maustetut kasvispihvit

Mausta kasvispihvit harissalla. Nämä pihvit sopivat vaikka hampurilaisen väliin.
  • 1 t 30 min
  • 4 annosta
  • 420 kcal / annos

Ainekset

2 dl
kuorittua hernerouhetta (Milletti)
3 dl
kiehuvaa kasvislientä
1
kesäsipuli varsineen
1
iso porkkana raastettuna
½ dl
korppujauhoa
1 dl
turkkilaista jogurttia
2 tl
harissaa (tai chilitahnaa)
chilistä ja useita erilaisista mausteista tehty valmis maustetahna.
Harissaa löytyy kaupasta pienessä lasipurkissa.
1
kananmuna
suolaa ja mustapippuria
paistamiseen öljyä
Lisäksi:
sämpylöitä, salaattia, tomaattia ja jalapenoja

Valmistusohjeet

  1. Kaada kiehuva kasvisliemi hernerouheen päälle. Anna turvota
    noin tunti.

    Sekoita joukkoon muut aineet ja anna seistä huoneenlämmössä vartti.

  2. Muotoile pihvejä ja paista niitä pienellä lettupannulla
    molemmilta puolilta muutamien minuuttien ajan. Tarjoile
    pihvit sämpylän välissä tai sellaisenaan.

Kommentit

    Näytä lisää