Tomaattinen kalkkunanakkikeitto - Reseptit - Ilta-Sanomat

Tomaattinen kalkkunanakkikeitto

Kalkkunanakkikeitto on herkullinen arkiruoka, joka valmistuu nopeasti.

14.8.2013 9:57
Määrä4 annosta
Valmistusaika35 min

Ainekset

  • 4

    isoa perunaa

  • 2

    porkkanaa

  • 1

    pieni lanttu

  • 14 dl

    kasvislientä

  • 150 g

    leikkopapuja

  • 300 g

    paketti kalkkunanakkeja (kevyt)

  • maun mukaan suolaa ja pippuria

  • nippu tuoreita yrttejä esim. lipstikkaa ja basilikaa

  • 3

    tomaattia kuutioina

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja kuutioi juurekset tasakokoisiksi paloiksi. Kiehauta kasvisliemi ja lisää juurekset. Keitä, kunnes ne ovat juuri ja juuri kypsiä. Pilko pavut ja lisää ne keittoon. Keitä 5 minuuttia.

  2. Kuutioi nakit ja paahda ne pannulla. Lisää nakit, hienonnetut yrtit ja kuutioitu tomaatti keittoon. Kuumenna ja tarjoile ruisleivän kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit