Paistettua riisiä ja katkarapuja - Reseptit - Ilta-Sanomat

Paistettua riisiä ja katkarapuja

Inkivääri ja chili tuovat potkua katkarapuihin ja paistettuun riisiin.

20.8.2013 12:49
Määrä4 annosta
Valmistusaika35 min
Energia367 kcal / annos

Ainekset

  • 200 g

    basmatiriisiä

  • 1

    sipuli

  • 2

    valkosipulia

  • 1 tl

    chilirouhetta

  • 1 rkl

    raastettua tai hienonnettua inkivääriä

  • 3 rkl

    öljyä

  • 200 g

    katkarapuja

  • 3

    munaa

  • 200 g

    herneitä

  • halutessasi tuoretta korianteria ja puristettua limemehua

Valmistusohjeet

  1. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna sipulit ja kuullota niitä öljyssä kasarissa. Lisää chilirouhe, inkivääri, katkaravut ja riisi kasariin. Jatka kuullotusta hetki.

  2. Rikot munat kulhoon ja riko niistä rakenne haarukalla kevyesti vispaten. Kaada riisien päälle. Sekoittele hetki ja lisää herneet. Tarjoile heti. Ripottele päälle tuoretta korianteria ja purista limetin mehua halutessasi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit