Punajuuri-sinihomejuustorisotto - Reseptit - Ilta-Sanomat

Punajuuri-sinihomejuustorisotto

Punajuuri ja sinihomejuusto ovat lyömätön pari tässä reseptissä.

27.8.2013 10:32
Määrä4 annosta
Valmistusaika30 min
Energia380 kcal / annos

Ainekset

  • 1 rkl

    öljyä

  • 2 rkl

    voita

  • 1

    sipuli

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 2

    punajuurta

  • 3 dl

    risottoriisiä

  • 2 dl

    valkoviiniä

  • 8-10 dl

    kasvislientä

  • 100 g

    sinihomejuustoa muruina

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna öljy ja voi pannulla. Silppua sipuli, murskaa valkosipulinkynnet ja raasta punajuuret. Kuullota viitisen minuuttia. Lisää risottoriisi ja jatka kuullottamista vielä hetki. Lisää viini ja anna imeytyä.

  2. Lisää kasvislientä pienissä erissä ja keitä hiljalleen. Anna nesteen imeytyä ennen kuin lisäät lientä. Sekoita koko ajan. Kun riisi on lähes kypsää, lisää sinihomejuusto. Risoton kuuluu olla löysää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit