Reseptit

Punajuuri-sinihomejuustorisotto

Punajuuri ja sinihomejuusto ovat lyömätön pari tässä reseptissä.
  • 30 min
  • 4 annosta
  • 380 kcal / annos

Ainekset

1 rkl
öljyä
2 rkl
voita
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
2
punajuurta
3 dl
risottoriisiä
2 dl
valkoviiniä
8-10 dl
kasvislientä
100 g
sinihomejuustoa muruina

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna öljy ja voi pannulla. Silppua sipuli, murskaa valkosipulinkynnet ja raasta punajuuret.

    Kuullota viitisen minuuttia. Lisää risottoriisi ja jatka kuullottamista vielä hetki. Lisää viini ja anna imeytyä.

  2. Lisää kasvislientä pienissä erissä ja keitä hiljalleen. Anna nesteen imeytyä ennen kuin lisäät lientä. Sekoita koko ajan. Kun riisi on lähes kypsää, lisää sinihomejuusto.

    Risoton kuuluu olla löysää.

Kommentit

    Näytä lisää