Tomaatti-makaronilaatikko soijarouheesta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Tomaatti-makaronilaatikko soijarouheesta

Punainen makaronilaatikko valmistuu soijarouheesta.

27.8.2013 10:47
Määrä4 isoa annosta
Valmistusaika1 t
Energia604 kcal / annos

Ainekset

  • 300 g

    makaronia

  • 1

    sipuli

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 2 rkl

    öljyä

  • 2 rkl

    tomaattipyreetä

  • 2 dl

    soijarouhetta

  • 2 tl

    basilikaa

  • 2 tl

    oreganoa

  • 2 tl

    paprikajauhetta

  • suolaa

  • 400 g

    tomattimurskaa

  • 2 dl

    kasvislientä

  • 50 g

    juustoraastetta

  • 1 prk

    250 ml kasvisruokakermaa

Valmistusohjeet

  1. Keitä makaronit melkein kypsiksi kasvisliemessä. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota öljyssä kasarissa. Lisää tomaattipyree ja soijarouhe. Lisää mausteet, tomaattimurska ja kasvisliemi. Anna kiehua noin 5 minuuttia.

  2. Sekoita kastike ja juustoraaste makaronien joukkoon. Kaada kaikki voideltuun vuokaan ja päälle kasvisruokakerma. Paista 175 asteisessa uunissa noin 35 minuuttia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit