Mausteinen lehtikaalisalaatti - Reseptit - Ilta-Sanomat

Mausteinen lehtikaalisalaatti

Mausteinen lehtikaalisalaatti on vitamiinipommi. Tarjoile se sellaisenaan tai lisukkeena paistetulle kalalle tai broilerille.

10.9.2013 12:35
Määrä4 annosta
Valmistusaika15 min
Energia216 kcal / annos

Ainekset

  • 2 dl

    edamame-soijapapuja tai härkäpapuja

  • (soijapapuja löytyy kauppojen pakastealtaasta)

  • 4

    lehteä lehtikaalia

  • 10

    sokerihernettä

  • 1

    porkkana

  • 1

    punainen paprika

  • pieni pala punakaalia

  • 1

    avokado

  • 1

    punasipuli

  • nippu korianteria

  • nippu thaibasilikaa

  • <b>Kastike:</b>

  • pala tuoretta inkivääriä

  • 3

    valkosipulinkynttä

  • 1-2

    punaista keskivahvaa chiliä

  • 3 rkl

    avokadoöljyä

  • 2 rkl

    riisiviinietikkaa

  • 1

    limetin mehu

  • suolaa

  • ripaus sokeria

  • <b>Lisäksi:</b>

  • seesaminsiemeniä (mustia ja valkoisia)

Valmistusohjeet

  1. Keitä soijapavut tai härkäpavut kypsiksi. Jäähdytä. Ruodi ja hienonna lehtikaali. Siivuta porkkana ohuiksi lastuiksi kuorimaveitsellä.

  2. Siivuta paprika ja punakaali. Pilko avokado ja suikaloi sipuli. Hienonna yrtit. Sekoita kaikki salaattiainekset keskenään.

  3. Hienonna inkivääri, valkosipuli ja chili. Ravista kastikkeen aineet sekaisin kannellisessa purkissa ja kaada salaatin joukkoon.

  4. Paahda seesaminsiemenet kuivalla pannulla ja ripottele salaatin joukkoon. Tarjoile heti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit