Liha-makaronilaatikko ilman munaa

Tätä liha-makaronilaatikkoa voivat syödä kananmuna-allergikotkin.
  • 1 t
  • 4 annosta
  • 685 kcal / annos

Ainekset

300 g
makaronia
400 g
jauhelihaa
1
sipuli
2 rkl
voita
suolaa
rouhaisu mauste-, musta- tai valkopippuria
4 dl
kaurapohjaista ruoanlaittoon tarkoitettua ruokakermaa
150 g
juustoraastetta
Tarjolle
ketsuppia tai puolukkasurvosta

Valmistusohjeet

  1. Keitä makaronit melkein kypsiksi suolalla maustetussa
    vedessä, huuhtele kylmällä vedellä.

    Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli voissa. Mausta seos suolalla ja pippurilla.
  2. Yhdistä makaronit, jauhelihaseos ja kolme neljäsosaa juustoraasteesta. Kaada uunivuokaan.

    Kaada päälle kaurakerma. Ripottele loppu juusto pinnalle. Paista uunin alaosassa 175 asteessa 35 minuuttia.

Kommentit

    Näytä lisää