Uunilohta kaalipedillä - Reseptit - Ilta-Sanomat

Uunilohta kaalipedillä

Tässä uunilohessa on aasialaisia makuja.

17.9.2013 12:22
Määrä4 annosta
Valmistusaika45 min
Energia600 kcal / annos

Ainekset

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 1 rkl

    raastettua inkivääriä

  • 1

    sipuli

  • 3 rkl

    öljyä

  • 4 rkl

    punaista currytahnaa

  • n.600 g

    kaalia

  • suolaa

  • 4 dl

    kookosmaitoa

  • n. 600-700 g

    pala merilohta tai neljään osaan leikattuna

  • suolaa

  • <b>Koristeluun:</b>

  • limettiä

  • tuoretta chiliä

  • korianateria

Valmistusohjeet

  1. Hienonna valkosipuli, inkivääri ja sipuli. Pilko kaali. Kuullota valkosipulia, ikivääriä, sipulia ja currytahnaa kasarissa öljyssä. Lisää kaali ja kuullota, kunnes kaali pehmenee. Kaada joukkoon kookosmaito ja kuumenna. Kaada seos vuokaan.

  2. Leikkaa kalafileet paloiksi, mausta suolalla ja nosta kaalipedin päälle. Nosta vuoka 180-asteiseen uuniin noin 15 minuutiksi. Kala kypsyy 10-15 minuutissa, riippuen sen paksuudesta. Jätä lohi hieman roseeksi sisältä. Tarjoile riisin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit