Ainekset
2
valkosipulinkynttä
1 rkl
raastettua inkivääriä
1
sipuli
3 rkl
öljyä
4 rkl
punaista currytahnaa
n.600 g
kaalia
suolaa
4 dl
kookosmaitoa
n. 600-700 g
pala merilohta tai neljään osaan leikattuna
suolaa
<b>Koristeluun:</b>
limettiä
tuoretta chiliä
korianateria
Valmistusohjeet
Hienonna valkosipuli, inkivääri ja sipuli. Pilko kaali. Kuullota valkosipulia, ikivääriä, sipulia ja currytahnaa kasarissa öljyssä. Lisää kaali ja kuullota, kunnes kaali pehmenee. Kaada joukkoon kookosmaito ja kuumenna. Kaada seos vuokaan.
Leikkaa kalafileet paloiksi, mausta suolalla ja nosta kaalipedin päälle. Nosta vuoka 180-asteiseen uuniin noin 15 minuutiksi. Kala kypsyy 10-15 minuutissa, riippuen sen paksuudesta. Jätä lohi hieman roseeksi sisältä. Tarjoile riisin kanssa.