Paistettua maksaa ja sipulia - Reseptit - Ilta-Sanomat

Paistettua maksaa ja sipulia

Roseeksi paistettu maksapihvi ja ruskeaksi voissa paistettu sipuli ovat täydellinen yhdistelmä. Sipulin mukaan voi lisätä omenaa, se sopii syksyiseen maksaruokaan hyvin.

24.9.2013 13:52
Määrä4 annosta
Valmistusaika30 min
Energia414 kcal / annos

Ainekset

  • 600-700 g

    naudan maksaa viipaleina

  • suolaa

  • ripaus valkopippuria

  • voita paistamiseen

  • <b>Lisäksi:</b>

  • 2

    sipulia

  • 20 g

    voita

  • 1

    omena

  • timjamia

  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. Tee sipulilisuke valmiiksi ensin. Siivuta sipulit ja paista siivuja voissa, kunnes ne ovat pehmenneet ja ruskistuneet vähän. Lisää joukkoon omenasiivut tai -raaste. Hienonna mukaan tuoretta timjamia ja mausta suolalla. Pidä lämpimänä, kunnes maksa on valmista.

  2. Poista maksasta kalvot ja ripottele siivujen päälle suolaa ja valkopippuria. Paista siivuja runsaassa voissa molemmilta puolilta muutaman minuutin ajan. Maksa saa jäädä vähän roseeksi sisältä. Tarjoile sipulilisukkeen ja perunoiden kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit