Olutletut ja paistetut omenat

Vaahterasiirappi-omenat sopivat loistavasti olutlettujen kanssa.

27.9.2013 9:58
Määrä4 annosta
Valmistusaika25 min + taikinan vetäytyminen
Energia340 kcal / annos

Ainekset

  • 3

    munaa

  • 2 rkl

    sokeria, hunajaa tai vaahterasiirappia

  • ½ l

    vaaleaa lageria

  • 2 ½ dl

    vehnäjauhoja

  • ½ dl

    kaurahiutaleita tai -leseitä

  • ripaus suolaa

  • <b>Paistamiseen:</b>

  • voita

  • <b>Tarjoiluun:</b>

  • 4

    omenaa

  • 30 g

    voita

  • ½ dl

    vaahterasiirappia

  • ½ dl

    kaurahiutaleita

  • <b>Lisäksi:</b>

  • jäätelöä, esim. nougatjäätelöä

Valmistusohjeet

  1. Riko munat kulhoon ja lisää siirappi, olut ja suola. Vatkaa vehnäjauhot ja kaurahiutaleet joukkoon. Anna taikinan turvota huoneenlämmössä puolisen tuntia. Paista letut voissa.

  2. Suikaloi omenat ja paista voissa vähän aikaa. Lisää vaahterasiirappi ja anna kuumentua. Lisää kaurahiutaleet ja sekoita. Tarjoile omput lettujen ja jäätelön kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit