Olutletut ja paistetut omenat

Vaahterasiirappi-omenat sopivat loistavasti olutlettujen kanssa.
  • 25 min + taikinan vetäytyminen
  • 4 annosta
  • 340 kcal / annos

Ainekset

3
munaa
2 rkl
sokeria, hunajaa tai vaahterasiirappia
½ l
vaaleaa lageria
2 ½ dl
vehnäjauhoja
½ dl
kaurahiutaleita tai -leseitä
ripaus suolaa
Paistamiseen:
voita
Tarjoiluun:
4
omenaa
30 g
voita
½ dl
vaahterasiirappia
½ dl
kaurahiutaleita
Lisäksi:
jäätelöä, esim. nougatjäätelöä

Valmistusohjeet

  1. Riko munat kulhoon ja lisää siirappi, olut ja suola. Vatkaa
    vehnäjauhot ja kaurahiutaleet joukkoon. Anna taikinan
    turvota huoneenlämmössä puolisen tuntia.

    Paista letut voissa.

  2. Suikaloi omenat ja paista voissa vähän aikaa. Lisää vaahterasiirappi ja anna kuumentua. Lisää kaurahiutaleet ja
    sekoita. Tarjoile omput lettujen ja jäätelön kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää