Reseptit
Janssoninkiusaus piparjuurella

Janssoninkiusaus piparjuurella
Janssoninkiusaus on klassinen perunalaatikkoruoka.
- 1 t
- 4 annosta
- 560 kcal / annos
Ainekset
- 1 kg
- perunoita
- 2
- sipulia
- 100 g
- anjovisfileitä
- anjovisfileerasian lientä
- 125 g
- piparjuurituorejuustoa
- 3 dl
- ruokakermaa
Valmistusohjeet
- Kuori, suikaloi ja huuhtele perunat. Painele niiden pinta
kuivaksi talouspaperilla. Kuori ja silppua sipulit.
Sekoita anjovisfileerasian liemi, piparjuurituorejuusto ja kerma sekaisin. Lado vuokaan vuorotellen perunasuikaleita
ja anjovisfileitä. Kaada kermakastike päälle.
Paista 180 asteessa noin 45 minuuttia.
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää