Makkarakeitto

Käytä makkarakeittoon runsaasti eri värisiä juureksia.
  • 480 kcal / annos
  • 4 annosta
  • 30 min

Ainekset

3
porkkanaa
6
perunaa
150 g
juuriselleriä
myös muut juurekset kuten lanttu, nauris, kyssäkaali ja selleri käyvät
1
purjo
1 iso
sipuli
2 rkl
voita
1 rkl
tomaattipyreetä
2
laakerinlehteä
5
maustepippuria
1 ½ l
lihalientä
500 g
makkaraa
tuoretta persiljaa

Valmistusohjeet

  1. Kupori ja kuutioi porkkanat, perunat ja juuriselleri. Viipaloi
    purjo ja sipuli. Kuullota kasviksia voissa kattilassa hetki.

  2. Lisää tomaattipyree, laakerinlehdet, pippurit ja lihaliemi. Anna kiehua noin 15 minuuttia, kunnes juurekset ovat melkein kypsiä.

  3. Kuori ja kuutioi makkara ja lisää keittoon. Kuumenna. Lisää hienonnettu persilja.

Kommentit

    Näytä lisää