Stroganov - Reseptit - Ilta-Sanomat

Stroganov

Pitkään haudutettu stroganoff venäläiseen tyyliin suolakurkuilla höystettynä maistuu viileinä talvi-iltoina.

17.10.2013 9:12
Määrä4 annosta
Valmistusaika2 t
Energia421 kcal / annos

Ainekset

  • 600 g

    naudan paistia, lapaa tai muuta pataan sopivaa edullista lihaa

  • voita

  • valkopippuria

  • suolaa

  • 1

    iso sipuli

  • 7 dl

    lihalientä

  • 2 rkl

    tomaattipyreetä

  • 1 rkl

    sinappia

  • 150 g

    herkkusieniä

  • 120 g

    smetanaa

  • 2-3

    suolakurkkua

Valmistusohjeet

  1. Nosta liha huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen paistamista. Pilko liha ja ruskista voissa. Mausta lihat suolalla ja pippurilla, siirrä pataan. Kuullota hienonnettua sipulia samalla pannulla. Siirrä sipulit myös pataan.

  2. Sekoita lihaliemeen tomaattipyree ja sinappi. Kaada pataan. Lisää sienet. Anna padan poreilla miedolla lämmöllä noin 2-3 tuntia riippuen lihan mureudesta. Hauduta tarpeen mukaan pidempään. Maista ja lisää suolaa tarpeen mukaan.

  3. Lisää juuri ennen tarjoilua 2 rkl smetanaa ja pilkotut suolakurkut. Sekoita. Tarjoile loppu smetana annosten kanssa. Tarjoile lisänä perunamuusia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit