Tulista broileria

Tulinen chilibroileri maistuu riisin, guacamolen ja salsan kanssa.
  • 1 vrk marinointi + paistoaika
  • 4 annosta
  • 377 kcal / annos ilman lisukkeita

Ainekset

4
broilerin fileetä
Marinadi:
1 rkl
chilitahnaa
1 tl
kanelia
1 tl
jauhettua juustokuminaa
3
valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 rkl
kuivattua oreganoa
1 rkl
savupaprikajauhetta (hot-versio)
1 tl
suolaa
2 rkl
öljyä
½
sitruunan mehu

Valmistusohjeet

  1. Sekoita marinadin aineet. Laita broilerin fileet muovipussiin
    marinadin kanssa ja sulje pussi huolellisesti. Anna marinoitua
    yön yli kylmässä.

    Paista fileet kypsiksi ja tarjoile ne riisin, guacamolen ja tomaattisalsan kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää