Tulista broileria - Reseptit - Ilta-Sanomat

Tulista broileria

Tulinen chilibroileri maistuu riisin, guacamolen ja salsan kanssa.

17.10.2013 9:21
Määrä4 annosta
Valmistusaika1 vrk marinointi + paistoaika
Energia377 kcal / annos ilman lisukkeita

Ainekset

  • 4

    broilerin fileetä

  • <b>Marinadi:</b>

  • 1 rkl

    chilitahnaa

  • 1 tl

    kanelia

  • 1 tl

    jauhettua juustokuminaa

  • 3

    valkosipulinkynttä hienonnettuna

  • 1 rkl

    kuivattua oreganoa

  • 1 rkl

    savupaprikajauhetta (hot-versio)

  • 1 tl

    suolaa

  • 2 rkl

    öljyä

  • ½

    sitruunan mehu

Valmistusohjeet

  1. Sekoita marinadin aineet. Laita broilerin fileet muovipussiin marinadin kanssa ja sulje pussi huolellisesti. Anna marinoitua yön yli kylmässä. Paista fileet kypsiksi ja tarjoile ne riisin, guacamolen ja tomaattisalsan kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit