Syksyinen siskonmakkarakeitto

Syksyisessä siskonmakkarakeitossa on sieniä ja runsaasti juureksia makua antamassa.

17.10.2013 9:27
Määrä4 annosta
Valmistusaika40 min
Energia301 kcal / annos

Ainekset

  • ½ l

    metsäsieniä

  • 1

    sipuli

  • ½

    purjo

  • 3

    valkosipulinkynttä

  • 2 rkl

    öljyä

  • 2 rkl

    tomaattipyreetä

  • 3

    keskikokoista perunaa

  • 2

    keskikokoista porkkanaa

  • 13 dl

    kasvislientä

  • 100 g

    lehtikaalia

  • 1 tl

    kuivattua timjamia

  • suolaa

  • mustapippuria

  • 400 g

    raakoja siskonmakkaroita

Valmistusohjeet

  1. Pilko sienet ja kuullota niitä pannulla hetken aikaa. Hienonna sipuli, purjo ja valkosipuli. Kuullota niitä öljytilkassa kattilassa tomaattipyreen kanssa.

  2. Lisää kuoritut ja kuutioidut juurekset sekä kasvisliemi. Anna kiehua 15 minuuttia. Ruodi ja hienonna lehtikaali. Lisää lehtikaali, timjami ja sienet kattilaan.

  3. Mausta suolalla ja pippurilla. Kun juurekset ovat kypsiä, pullauta makkarat keiton joukkoon. Keitä miedolla lämmöllä viisi minuuttia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit