Nakkikastike - Reseptit - Ilta-Sanomat

Nakkikastike

Nakkikastike maistuu herkullisen voisen muusin kanssa tarjottuna.

25.10.2013 11:56
Määrä4 annosta
Valmistusaika55 min
Energia385 kcal / annos

Ainekset

  • 400 g

    nakkeja

  • 1

    sipuli

  • 2 rkl

    voita

  • 3 rkl

    vehnäjauhoja

  • 2 rkl

    voita

  • 6 dl

    lihalientä tai vettä

  • 1 rkl

    ketsuppia

  • suolaa

  • maustepippuria

  • 1

    suolakurkku

  • Tarjolle:

  • perunamuusia

  • punajuuria ja suolakurkkuja

Valmistusohjeet

  1. Ruskista pilkotut nakit ja hienonnettu sipuli pannulla voissa, siirrä ne kattilaan.

  2. Sulata 2 rkl voita pannulla ja lisää vehnäjauhot. Kypsennä jauhoja pannulla, kunnes ne alkavat ruskistua. Lisää joukkoon lihaliemi tai vesi koko ajan sekoittaen. Kaada seos kattilaan nakkien joukkoon ja anna kiehua miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia.

  3. Lisää ketsuppi, mausteet ja kuutioitu suolakurkku. Tarjoa perunamuusin, suolakurkkujen ja etikkapunajuurten kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit