Sillikaviaari kurkkupedillä

Sikke Sumarin sillikaviaari on mainio alkupala tuhdille illalliselle.
  • 10 annosta

Ainekset

200 g
maustesilliä sipulilla tai tillillä maustettuna
5
kananmunaa
1
nippu tilliä
1
nippu ruohosipulia
muutama pieni avomaankurkku tai pala tavallista kurkkua
josta siemenet poistettu keskeltä
1 rkl
sinappia
240 g
smetanaa
Koristeeksi:
4
avomaankurkkua (tai tavallista kurkkua)
suolaheinää tai basilikaa

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa maustesillit pieniksi paloiksi. Keitä kananmunat koviksi ja murskaa ne haarukalla. Pilko tilli ja ruohosipuli. Poista avomaankurkuista siemenet ja kuutioi pieneksi.

    Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna tekeytyä jonkin aikaa.

  2. Raasta kurkkujen kuoret haarukalla niin, että saat niistä raidallisia ja leikkaa kurkut sitten viipaleiksi. Aseta kullekin lautaselle kurkunviipaleet ja niiden keskelle muotin avulla pari ruokalusikallista sillikaviaaria. Koristele suolaheinän lehdillä tai basilikalla.

Kommentit

    Näytä lisää