Sillikaviaari kurkkupedillä

Sikke Sumarin sillikaviaari on mainio alkupala tuhdille illalliselle.

30.10.2013 14:45
Määrä10 annosta

Ainekset

  • 200 g

    maustesilliä sipulilla tai tillillä maustettuna

  • 5

    kananmunaa

  • 1

    nippu tilliä

  • 1

    nippu ruohosipulia

  • muutama pieni avomaankurkku tai pala tavallista kurkkua

  • josta siemenet poistettu keskeltä

  • 1 rkl

    sinappia

  • 240 g

    smetanaa

  • Koristeeksi:

  • 4

    avomaankurkkua (tai tavallista kurkkua)

  • suolaheinää tai basilikaa

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa maustesillit pieniksi paloiksi. Keitä kananmunat koviksi ja murskaa ne haarukalla. Pilko tilli ja ruohosipuli. Poista avomaankurkuista siemenet ja kuutioi pieneksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna tekeytyä jonkin aikaa.

  2. Raasta kurkkujen kuoret haarukalla niin, että saat niistä raidallisia ja leikkaa kurkut sitten viipaleiksi. Aseta kullekin lautaselle kurkunviipaleet ja niiden keskelle muotin avulla pari ruokalusikallista sillikaviaaria. Koristele suolaheinän lehdillä tai basilikalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit