Peruna-savukasslergratiini - Reseptit - Ilta-Sanomat

Peruna-savukasslergratiini

Perunaruoat ovat helppoja ja herkullisia arkiruokia.

1.11.2013 11:00
Määrä4 annosta
Valmistusaika1 t
Energia362 kcal / annos

Ainekset

  • 2

    kesäkurpitsaa

  • 500 g

    perunoita

  • 3 rkl

    oliiviöljyä

  • 200 g

    vuohenjuustoa

  • suolaa ja mustapippuria

  • 200 g

    savukassleria siivuina tai palvikinkkua

  • 1 ½ dl

    täysmaitoa

  • 1 dl

    raastettua parmesaanijuustoa tai muuta juustoraastetta

Valmistusohjeet

  1. Siivuta kesäkurpitsat ja perunat esim. mandoliinilla ohuiksi. Paista siivuja öljyssä isossa kasarissa, että ne ruskistuvat.

  2. Laita vuokaan kerroksittain peruna-kesäkurpitsaseosta, vuohenjuustomurua, suolaa, pippuria ja kasslersiivuja. Raasta parmesaani maidon joukkoon ja kaada vuokaan.

  3. Vuoraa foliolla ja paista 200 asteessa 35 minuuttia. Poista folio ja paista, kunnes pinta on ruskistunut.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit