Peruna-savukasslergratiini

Perunaruoat ovat helppoja ja herkullisia arkiruokia.
  • 1 t
  • 4 annosta
  • 362 kcal / annos

Ainekset

2
kesäkurpitsaa
500 g
perunoita
3 rkl
oliiviöljyä
200 g
vuohenjuustoa
suolaa ja mustapippuria
200 g
savukassleria siivuina tai palvikinkkua
1 ½ dl
täysmaitoa
1 dl
raastettua parmesaanijuustoa tai muuta juustoraastetta

Valmistusohjeet

  1. Siivuta kesäkurpitsat ja perunat esim. mandoliinilla ohuiksi.
    Paista siivuja öljyssä isossa kasarissa, että ne ruskistuvat.

  2. Laita vuokaan kerroksittain peruna-kesäkurpitsaseosta, vuohenjuustomurua, suolaa, pippuria ja kasslersiivuja.

    Raasta parmesaani maidon joukkoon ja kaada vuokaan.

  3. Vuoraa foliolla ja paista 200 asteessa 35 minuuttia. Poista folio ja paista, kunnes pinta on ruskistunut.

Kommentit

    Näytä lisää