Reseptit

Jallukastike

Jallukastike on täydellinen lisuke pihville.
  • 35 min
  • 4 annosta
  • 190 kcal / annos

Ainekset

½
sipuli
2
valkosipulinkynttä
1 rkl
voita
2 dl
demi glace -kastikepohjaa
150 g
ranskankermaa
1 rkl
Dijon-sinappia
mustapippuria myllystä
2 rkl
hunajaa tai sokeria
3-4 rkl
jaloviinaa
halutessasi suolaa

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipulit aivan hienoksi. Kuullota voissa kastikekattilassa. Lisää kastikepohja ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää ranskankerma sekoittaen ja anna kiehua pienellä lämmöllä noin 20 minuuttia.
  2. Lisää sinappi, pippuri ja hunaja. Sekoita ja anna kiehahtaa. Lisää viina ja sekoita se hyvin kastikkeen joukkoon. Lisää suolaa, jos haluat.

    Tarjoile pihvin lisukkeena. Katso alta resepti.

Kommentit

    Näytä lisää