Hasselbackan perunat - Reseptit - Ilta-Sanomat

Hasselbackan perunat

Hasselbackan perunat ovat mainio lisuke liharuualle.

8.11.2013 9:06
Määrä4 annosta
Valmistusaika1 t
Energia193 kcal / annos

Ainekset

  • 8

    tasakokoista perunaa

  • 3 rkl

    voita

  • ½ tl

    suolaa

  • 2 rkl

    parmesaaniraastetta

Valmistusohjeet

  1. Kuori perunat. Leikkaa niihin syvät viillot niin, että pysyvät kasassa. Hyvä veitsi tähän on ohut fileerausveitsi. Sekoita parmesaaniraaste ja suola pehmeään voihin. Hiero voi perunoihin kauttaaltaan ja nosta uunivuokaan.

  2. Kuumenna uuni 200 asteeseen ja nosta perunat uuniin noin 25 minuutiksi. Vuoraa perunat foliolla, jos ne paistuvat liian tummiksi ja jatka paistamista vielä noin 15 minuuttia tai kunnes perunat ovat pehmeitä. Paistoaika riippuu niiden koosta. Tarjoile esim. liharuokien lisukkeena.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit