Juures-hernepihvit

Juurekset tuovat makua hernerouhepihveihin. Näissä pihveissä ovat proteiinit kohdallaan. Juures-hernepihvien kanssa tarjoillaan raikasta jogurttikastiketta.
  • 1 t 30 min
  • 4 annosta
  • 386 kcal / annos

Ainekset

2 dl
kuoretonta hernerouhetta (esim. Milletti)
3 dl
kiehuvaa kasvislientä
150 g
kyssäkaalia
150 g
palsternakkaa (tai muita juureksia)
1
valkosipulinkynsi
4
vartta kevätsipulia
suolaa
mustapippuria
2
kananmunaa
2 rkl
perunajauhoa
voita paistamiseen
Jogurttikastike:
½
kurkku
2 dl
kreikkalaista jogurttia
1
valkosipulinkynsi
suolaa

Valmistusohjeet

  1. Kaada kiehuva kasvisliemi hernerouheen päälle. Anna
    turvota noin 45 minuutista tuntiin.

  2. Raasta juurekset, hienonna valkosipuli ja kevätsipuli. Sekoita pehmenneen hernerouheen joukkoon muut pihvin aineet. Turvonnutta hernerouhetta ei huuhdota välissä.

  3. Paista pienellä lettupannulla pieniä pihvejä voissa molemmin puolin.

    Raasta kurkku ja hienonna valkosipuli. Yhdistä jogurttikastikkeen aineet ja tarjoile pihvien kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää