Juures-hernepihvit - Reseptit - Ilta-Sanomat

Juures-hernepihvit

Juurekset tuovat makua hernerouhepihveihin. Näissä pihveissä ovat proteiinit kohdallaan. Juures-hernepihvien kanssa tarjoillaan raikasta jogurttikastiketta.

12.11.2013 9:32
Määrä4 annosta
Valmistusaika1 t 30 min
Energia386 kcal / annos

Ainekset

  • 2 dl

    kuoretonta hernerouhetta (esim. Milletti)

  • 3 dl

    kiehuvaa kasvislientä

  • 150 g

    kyssäkaalia

  • 150 g

    palsternakkaa (tai muita juureksia)

  • 1

    valkosipulinkynsi

  • 4

    vartta kevätsipulia

  • suolaa

  • mustapippuria

  • 2

    kananmunaa

  • 2 rkl

    perunajauhoa

  • voita paistamiseen

  • Jogurttikastike:

  • ½

    kurkku

  • 2 dl

    kreikkalaista jogurttia

  • 1

    valkosipulinkynsi

  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. Kaada kiehuva kasvisliemi hernerouheen päälle. Anna turvota noin 45 minuutista tuntiin.

  2. Raasta juurekset, hienonna valkosipuli ja kevätsipuli. Sekoita pehmenneen hernerouheen joukkoon muut pihvin aineet. Turvonnutta hernerouhetta ei huuhdota välissä.

  3. Paista pienellä lettupannulla pieniä pihvejä voissa molemmin puolin. Raasta kurkku ja hienonna valkosipuli. Yhdistä jogurttikastikkeen aineet ja tarjoile pihvien kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit