Mozzarella in carozza

Sikke Sumarin resepti italialaiseen toastiin toimii! Tuhdin leivän sisällä on sulaa mozzarellaa ja aurinkokuivattua tomaattia.
  • 12 annosta

Ainekset

700 g
mozzarellaa
24
viipaletta hiivaleipää tai paahtoleipää
12
aurinkokuivattua tomaattia
maitoa
vehnäjauhoja
3
munaa
voita ja oliiviöljyä
suolaa
timjamia halutessasi

Valmistusohjeet

  1. Viipaloi mozzarellajuusto noin viiden millimetrin siivuiksi ja
    aseta ne aina kahden leipäviipaleen väliin. Lisää viipaloidut tomaatit. Mausta suolalla ja halutessasi timjamilla.

  2. Leikkaa leipien reunat tasaiseksi. Kasta leivät maitoon erittäin keveällä kädellä, sillä jos sitä imeytyy liikaa, leipä hajoaa muusiksi.

    Kasta kostea leipä vehnäjauhoihin ja sitten kevyesti vatkattuihin muniin.

  3. Paista leivät voissa ja oliiviöljyssä kauniin kullanruskeiksi.

    Anna ylimääräisen rasvan imeytyä keittiöpaperiin ennen tarjoamista.

Kommentit

    Näytä lisää