Cannellonit – täytetyt pastaputkilot - Reseptit - Ilta-Sanomat

Cannellonit – täytetyt pastaputkilot

Ricottatäytteiset cannellonit tarjoillaan yrttisen tomaattikastikkeen kanssa.

12.11.2013 14:56
Määrä4 annosta

Ainekset

  • 12

    cannelloni-putkia

  • <b>Ricottatäyte:</b>

  • 500 g

    ricottajuustoa

  • iso kourallinen rucolaa

  • 1

    muna

  • 150 g

    parmesaanijuustoa raastettuna

  • ½ tl

    muskottipähkinää

  • ripaus chiliä

  • suolaa ja mustapippuria myllystä

  • <b>Tomaattikastike:</b>

  • 3

    valkosipulinkynttä

  • reilu loraus oliiviöljyä

  • 500 g

    kypsiä kirsikkatomaatteja

  • kourallinen basilikanlehtiä

  • pari oksaa sileälehtistä persiljaa

  • 1

    oksa timjaminlehtiä

  • suolaa ja mustapippuria myllystä

Valmistusohjeet

  1. Tee tomaattikastike: Silppua yrtit ja pilko valkosipulit. Lorauta oliiviöljy pannulle, lisää valkosipuli, anna kypsyä hetki ja lisää sitten tomaatit ja lisää hetken kuluttua yrtit. Anna kastikkeen kypsyä hiljalleen kunnes tomaatit hajoavat.

  2. Tee ricottatäyte: Hienonna rucola pieneksi silpuksi. Vatkaa muna kevyesti. Raasta parmesaanijuusto. Sekoita ricotta haarukalla ja lisää siihen muut ainekset. Jätä kolmasosa parmesaanijuustosta ripoteltavaksi paistoksen päälle.

  3. Täytä pursotinpussi ricottaseoksella ja täytä sillä cannellonit. Aseta ne tiiviisti uunivuokaan ja vala tomaattikastike niiden päälle, lisää vielä parmesaaniraaste. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin puoli tuntia, kunnes cannellonit ovat pehmeitä. Valele välillä cannelloneja vuokaan syntyneellä liemellä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit