Peruna-salviapizza

Peruna-salviapizzassa ei ole tomaattikastiketta lainkaan.
  • 10 min
  • 1
  • 631 kcal / annos

Ainekset

1 annos
pizzapohjaa (kts. ohje alta)
Täyte:
2
siivutettua keitettyä keskikokoista perunaa kuorineen
6
lehteä salviaa
60 g
puhvelinmaidosta valmistettua mozzarellaa
2 rkl
raastettua parmesaania
loraus ekstra neitsytoliiviöljyä
suolaa

Valmistusohjeet

  1. Jos käytät pizzakiveä, laita se kylmään uuniin ja kuumenna
    uuni niin kuumaksi kuin saat sen. Painele tai kauli pizzataikina haluamaasi muotoon. Käytä työlaudalla durumvehnäjauhoja, niin pizza liukuu paremmin pois tasolta.

  2. Siivuta perunat ja nostele palat pohjan päälle. Asettele perunoiden päälle salvianlehdet. Revi mozzarella annoksen päälle ja raasta päälle vähän myös parmesaanijuustoa.

  3. Nosta kuumaan uuniin paistumaan pizzalapion avulla. Paista kunnes reunat ovat vähän ruskistuneet ja juusto sulanut. Pirskottele päälle lopuksi oliiviöljyä ja ripottele suolaa.

Kommentit

    Näytä lisää