Reseptit
Peruna-salviapizza

Peruna-salviapizza
Peruna-salviapizzassa ei ole tomaattikastiketta lainkaan.
- 10 min
- 1
- 631 kcal / annos
Ainekset
- 1 annos
- pizzapohjaa (kts. ohje alta)
- Täyte:
- 2
- siivutettua keitettyä keskikokoista perunaa kuorineen
- 6
- lehteä salviaa
- 60 g
- puhvelinmaidosta valmistettua mozzarellaa
- 2 rkl
- raastettua parmesaania
- loraus ekstra neitsytoliiviöljyä
- suolaa
Valmistusohjeet
- Jos käytät pizzakiveä, laita se kylmään uuniin ja kuumenna
uuni niin kuumaksi kuin saat sen. Painele tai kauli pizzataikina haluamaasi muotoon. Käytä työlaudalla durumvehnäjauhoja, niin pizza liukuu paremmin pois tasolta.
- Siivuta perunat ja nostele palat pohjan päälle. Asettele perunoiden päälle salvianlehdet. Revi mozzarella annoksen päälle ja raasta päälle vähän myös parmesaanijuustoa.
- Nosta kuumaan uuniin paistumaan pizzalapion avulla. Paista kunnes reunat ovat vähän ruskistuneet ja juusto sulanut. Pirskottele päälle lopuksi oliiviöljyä ja ripottele suolaa.
Kommentit
Näytä lisää