Pizza Margherita

Pizza Margherita on pizzojen klassikko.
  • 10 min
  • 1
  • 597 kcal / annos

Ainekset

1 annos
pizzapohjaa (kts. ohje alta)
Täyte:
1
annos tomaattikastiketta (kts. ohje alta)
60 g
puhvelinmaidosta valmistettua mozzarellaa
Lopuksi:
tuoretta basilikaa
ekstra neitsytoliiviöljyä

Valmistusohjeet

  1. Jos käytät pizzakiveä, laita se kylmään uuniin ja kuumenna
    uuni niin kuumaksi kuin saat sen. Painele tai kauli pizzataikina haluamaasi muotoon.

    Käytä työlaudalla durumvehnäjauhoja, niin pizza liukuu
    paremmin pois tasolta.

  2. Levitä päälle tomaattikastiketta ja revi mozzarella paloiksi kastikkeen päälle.

    Liu’uta pizza lapion päälle ja siirrä pizzakivelle uuniin. Paista muutaman minuutin ajan, kunnes reunat ovat saaneet väriä ja juusto sulanut.

  3. Heittele päälle tuoretta basilikaa ja pirskottele oliiviöljyä.
    Leikkaa paloiksi ja tarjoile heti.

Kommentit

    Näytä lisää