Katkarapuleivät

Suolaisina cocktailpaloina maistuvat pienet katkarapuleivät.

Ainekset

8
isoa paahtoleipäviipaletta
TÄYTE:
100 g
käsinkuorittuja katkarapuja
50 g
smetanaa
1/2 dl
majoneesia
1 rkl
tuoretta tilliä
1 varsi
kevätsipulia
1 tl
sitruunamehua
2 rkl
siian mätiä
mustapippuria
suolaa
Koristeeksi:
siianmätiä
tilliä

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa isoista paahtoleivistä 2 pyöreää palaa per leipä stanssilla tai jotain pientä muottia apuna käyttäen. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja nostele täytettä leiville. Koristele mädillä ja tillillä.


    Tämä resepti kuuluu Joulunajan juhlat-kokonaisuuteen.

Kommentit

    Näytä lisää