Katkarapuleivät

Suolaisina cocktailpaloina maistuvat pienet katkarapuleivät.

Ainekset

  • 8

    isoa paahtoleipäviipaletta

  • TÄYTE:

  • 100 g

    käsinkuorittuja katkarapuja

  • 50 g

    smetanaa

  • 1/2 dl

    majoneesia

  • 1 rkl

    tuoretta tilliä

  • 1 varsi

    kevätsipulia

  • 1 tl

    sitruunamehua

  • 2 rkl

    siian mätiä

  • mustapippuria

  • suolaa

  • Koristeeksi:

  • siianmätiä

  • tilliä

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa isoista paahtoleivistä 2 pyöreää palaa per leipä stanssilla tai jotain pientä muottia apuna käyttäen. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja nostele täytettä leiville. Koristele mädillä ja tillillä. Tämä resepti kuuluu Joulunajan juhlat-kokonaisuuteen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit