Reseptit
Katkarapuleivät

Katkarapuleivät
Suolaisina cocktailpaloina maistuvat pienet katkarapuleivät.
Ainekset
- 8
- isoa paahtoleipäviipaletta
- TÄYTE:
- 100 g
- käsinkuorittuja katkarapuja
- 50 g
- smetanaa
- 1/2 dl
- majoneesia
- 1 rkl
- tuoretta tilliä
- 1 varsi
- kevätsipulia
- 1 tl
- sitruunamehua
- 2 rkl
- siian mätiä
- mustapippuria
- suolaa
- Koristeeksi:
- siianmätiä
- tilliä
Valmistusohjeet
- Leikkaa isoista paahtoleivistä 2 pyöreää palaa per leipä stanssilla tai jotain pientä muottia apuna käyttäen. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja nostele täytettä leiville. Koristele mädillä ja tillillä.
Tämä resepti kuuluu Joulunajan juhlat-kokonaisuuteen.
- Kala
- Alkuruoka
- Leipä
- pikkuruoka
- Äyriäiset
- itsenäisyyspäivä
- Joulu
- Ylioppilasjuhlat
- Tapas
- jouluruoka
- Valmistujaiset
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää