Kahvi-suklaamousse

Kahvi-suklaamoussessa yhdistyy kaksi suomalaisille kovin rakasta raaka-ainetta.
  • 4 isoa annosta tai 10 pientä annosta

Ainekset

100 g
Fazer valkoinen leivontasuklaata
100 g
Fazer Premium leivontasuklaata 70 % kaakaota
3
keltuaista
1 rkl
voimakasta kahvia
1 dl
kuohukermaa löysäksi vaahdotettuna
3
valkuaista vatkattuna kovaksi
Koristeeksi:
karpaloita
1 kpl
rouhittua Fazer Sinivalkoista suklaata (yksi patukka 37 g )

Valmistusohjeet

  1. Sulata suklaat vesihauteessa. Vatkaa suklaa ja keltuaiset vaahdoksi. Lisää kahvi.

    Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sitten taikinaan varovasti nostelleen kermavaahto ja vatkatut valkuaiset.

  2. Kaada neljään kuppiin ja nosta jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi. Koristele rouhitulla Fazer Sinivalkoisella suklaalla ja karpaloilla.

    Tämä resepti kuuluu Joulunajan juhlat-kokonaisuuteen ja se on toteutettu yhdessä Fazerin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää