Vihreä kasvislasagne

Kasvikset toimivat lasagnen täytteessä hyvin. Yhdessä fetajuuston ja parmesaanin kanssa täytteestä tulee herkullinen.
  • 1 t
  • 5-6 annosta
  • 515 kcal / annos

Ainekset

1
sipuli
4
valkosipulinkynttä
1
kesäkurpitsa
½
parsakaali
nippu basilikaa
2 rkl
oliiviöljyä
suolaa ja mustapippuria
150 g
pinaattia
2 tl
kuivattua yrttimausteseosta
2 dl
kermaa
1 dl
kasvislientä
200 g
fetajuustoa
50 g
parmesaania raasteena
9
lasagnelevyä

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipuli, valkosipulit, kesäkurpitsa, parsakaali ja basilika teholeikkurilla tai veitsellä hienoksi rouheeksi. Lisää joukkoon oliiviöljyä ja mausta.

  2. Sekoita yrttimausteseos, kerma, kasvisliemi, murustettu feta ja raastettu parmesaani. Kokoa lasagnevuokaan vuorotellen vihannesseosta, pinaatinlehtiä, juustokastiketta ja lasagnelevyjä.

  3. Jätä viimeiseksi kerrokseksi juustokastike. Paista 180 asteisessa uunissa noin 30-40 minuuttia.

Kommentit

    Näytä lisää