Reseptit
Poromoussea ja saaristolaisleipää

Poromoussea ja saaristolaisleipää
Yellowglen Pink kuohuviini-glögijuoman kanssa suolapalaksi sopivat helpot, mutta niin maistuvat poromousseleivät.
- n. 40 poroleipää
Ainekset
- 200 g
- maustamatonta tuorejuustoa
- 1 dl
- kermaa
- 100 g
- kylmäsavu pororouhetta
- suolaa
- mustapippuria
- 1 rkl
- hienonnettua timjamia
- 1 rkl
- kurkkupikkelssiä
- Lisäksi:
- saaristolaisleipä
- Koristeluun:
- puolukoita tai karpaloita
- timjamia
- YELLOWGLEN PINK-GLÖGIJUOMA
- 2 cl
- kylmää punaviiniglögiä
- loput Yellowglen Pink kuohuviiniä jäähdytettynä
Valmistusohjeet
- Sekoita moussen ainekset tehosekoittimessa tahnaksi. Lusikoi täyte pursotinpussiin. Leikkaa saaristolaisleivästä pieniä pyöreitä tai neliöitä paloja ja pursota täytettä leiville. Koristele karpaloilla tai puolukoilla sekä timjamilla.
- Tarjoile Yellowglen Pink kuohuviinistä tehdyn glögijuoman kanssa.
Kaada lasin pohjalle vähän glögiä. Kaada päälle kuohuviiniä ja tarjoile kylmänä. - Tämä resepti kuuluu Joulunajan juhlat-kokonaisuuteen ja se on toteutettu yhdessä Lindemansin viinien kanssa.
- marjat
- Riista
- Liha
- Alkuruoka
- Leipä
- pikkuruoka
- tahna
- juusto
- Joulu
- Kodin juhlat
- pikkujoulut
- suomalainen ruoka
- Tapas
- jouluruoka
Kommentit
Näytä lisää