Poromoussea ja saaristolaisleipää

Yellowglen Pink kuohuviini-glögijuoman kanssa suolapalaksi sopivat helpot, mutta niin maistuvat poromousseleivät.

5.12.2013 13:43
Määrän. 40 poroleipää

Ainekset

  • 200 g

    maustamatonta tuorejuustoa

  • 1 dl

    kermaa

  • 100 g

    kylmäsavu pororouhetta

  • suolaa

  • mustapippuria

  • 1 rkl

    hienonnettua timjamia

  • 1 rkl

    kurkkupikkelssiä

  • Lisäksi:

  • saaristolaisleipä

  • Koristeluun:

  • puolukoita tai karpaloita

  • timjamia

  • YELLOWGLEN PINK-GLÖGIJUOMA

  • 2 cl

    kylmää punaviiniglögiä

  • loput Yellowglen Pink kuohuviiniä jäähdytettynä

Valmistusohjeet

  1. Sekoita moussen ainekset tehosekoittimessa tahnaksi. Lusikoi täyte pursotinpussiin. Leikkaa saaristolaisleivästä pieniä pyöreitä tai neliöitä paloja ja pursota täytettä leiville. Koristele karpaloilla tai puolukoilla sekä timjamilla.

  2. Tarjoile Yellowglen Pink kuohuviinistä tehdyn glögijuoman kanssa. Kaada lasin pohjalle vähän glögiä. Kaada päälle kuohuviiniä ja tarjoile kylmänä.

  3. Tämä resepti kuuluu Joulunajan juhlat-kokonaisuuteen ja se on toteutettu yhdessä Lindemansin viinien kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit