Poromoussea ja saaristolaisleipää

Yellowglen Pink kuohuviini-glögijuoman kanssa suolapalaksi sopivat helpot, mutta niin maistuvat poromousseleivät.
  • n. 40 poroleipää

Ainekset

200 g
maustamatonta tuorejuustoa
1 dl
kermaa
100 g
kylmäsavu pororouhetta
suolaa
mustapippuria
1 rkl
hienonnettua timjamia
1 rkl
kurkkupikkelssiä
Lisäksi:
saaristolaisleipä
Koristeluun:
puolukoita tai karpaloita
timjamia
YELLOWGLEN PINK-GLÖGIJUOMA
2 cl
kylmää punaviiniglögiä
loput Yellowglen Pink kuohuviiniä jäähdytettynä

Valmistusohjeet

  1. Sekoita moussen ainekset tehosekoittimessa tahnaksi. Lusikoi täyte pursotinpussiin. Leikkaa saaristolaisleivästä pieniä pyöreitä tai neliöitä paloja ja pursota täytettä leiville. Koristele karpaloilla tai puolukoilla sekä timjamilla.
  2. Tarjoile Yellowglen Pink kuohuviinistä tehdyn glögijuoman kanssa.
    Kaada lasin pohjalle vähän glögiä. Kaada päälle kuohuviiniä ja tarjoile kylmänä.
  3. Tämä resepti kuuluu Joulunajan juhlat-kokonaisuuteen ja se on toteutettu yhdessä Lindemansin viinien kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää