Paistettu poronfilee ja punajuuripyreetä

Paistetun poronfileen lisukkeeksi sopii herkullinen punajuuripyree.

11.12.2013 11:01
Määrä4 annosta
Valmistusaika1 t
Energia567 kcal / annos

Ainekset

  • Poro:

  • 700 g

    poron ulkofileetä

  • 50 g

    voita

  • pippuria

  • suolaa

  • Punajuuripyree:

  • 4

    punajuurta

  • 2 dl

    kermaa

  • 3 rkl

    voita

  • valkopippuria myllystä

  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. Keitä punajuuret kypsiksi. Kuori ja paloittele. Laita palat tehosekoittimeen ja lisää kuumennettua kermaa ja sulatettua voita pikkuhiljaa joukkoon koneen käydessä. Mausta. Tarjoile paistetun porofileen kanssa.

  2. Puhdista fileet kalvoista. Ruskista fileet paistinpannussa, mausta suolalla ja valkopippurilla. Laita lihaan sisälämmön mittari ja nosta 120 asteiseen uuniin. Kun sisälämpö on noin 52 astetta, nosta liha uunista folioon ja anna levätä hetken aikaa. Leikkaa ohuiksi siivuiksi ja tarjoile punajuuripyreen kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit